ako som vytrieskal peniaze z bonusov?

no neviem čo konkrétne čakáš že mám napísať, ale proste ked som začínal moc penazí som nemal a preto som hladal stávkové, ktoré ponúkali 100% bonusy poprípade 50%. tiež to bolo take divoké, lebo som neveril každej stávkovej a americké boli pre mna tabu. Takže som behal po európskych hlavne v niektorých som sa aj zdržal nad plán (t. z. po požadovanom pretočení som stále tipoval). Ja sa naozaj venujem hlavne futbalu, čiže drvivú väčšinu som pretáčal cez ligu majstrov a hlavné európske ligy. Takže pretáčanie bonusov bolo veľmi úspešné, ked som sa odrbal tak to bolo vo väčšine prípadov na NHL.
Tak máš bonusy v európskych stávkových kanceláriach:
- stávky zdarma tzv. free bets (tie sa dajú vo väčšine prípadov vyberať bez nejakého dalšieho pretáčania avšak vždy sa ti pripíše len čistá výhra)
- potom sú tie registračné resp. prihlasovacie, to znamená že ti dajú nejaké peniaze na účet a môžeš ich vybrať po pretočení (samozrejme treba si prečítat podmienky).
Moja najpríjemnejšia skúsenosť sa naozaj stala zo sportingbet, ked som po pretočení bonusu mal na účte okolo 4000 CZK a na účet mi poslali niečo cez 10 000 SK.
Inak tie bonusy sú vždy obmedzené na nejaký ten čas, takže si to treba dobre naplánovať (t.z. že ide liga majstrov, na to sa bude dobre tipvoať, tak idem do toho)! proste nedávať za každú cenu to čo vidím.
Inak začínal som s bonusmi kde inde než betandwin (teraz bwin), bet-at-home (kde sú katastrofálne kurzy a preto majú len hodnotenie 3* inak sú spolahlivý, uvidíme možno zvyšíme na 3,5*) a sportingbet, pretože mali 100 % bonusy. Potom som si vyhladal ešte nejaké stávkové ako stan james, gamebookers atď, vtedy to neboli také pestré ako teraz a každopádne som netipoval v amerických. Tam sa mám čo ešte učiť, ale betcris je v pohode a to isté budú aj jeho sestry: bookmaker a 2betdsi). Bodog, pinnacle, the greek to sú vynikajúce americké stávkové kancelárie, len problém je v tom, že nemajú takú pestrú ponuku ako majú stávkové v európe (napr. možnosť natipovania si počtu rohov v zápase atd).
Jo a ked pôjdeš brať bonusy v iasbet alebo canbet tam by si radšej robil screen shoty z každej stávky, lebo hlavne canbetu v poslednej dobe dosť drbe.
Jo a ta tabulka čo si sem dal, tak ta sa dosť využíva pri hladaní tých value bets. To znamená, že si vybereš zápas a určiš si sám pravdepodobnosť víťazstva daného mužstva (ak najdeš od tej pravdepodobnosti vyšší kurz tak ma ta stávka pre teba hodnotu, ale to asi vieš

)